Agenda

Masterclass Aansprakelijkheid Wegbeheerders: derde editie

Hoe voorkom je aansprakelijkheid? Ofwel: hoe voorkom je ongevallen waarvoor je als wegbeheerder aansprakelijk gesteld kunt worden? Hoe leer je risico’s te herkennen en hoe word je je eigen risicomanager? Hoe combineer je richtlijnen met recht? Wegens succesvolle eerdere edities nu de derde editie van de masterclass Aansprakelijkheid Wegbeheerders.

Mr. Roeland de Korte leidt u tijdens de masterclass Aansprakelijkheid Wegbeheerders door de juridische wereld van wegbeheerdersaansprakelijkheid en vertaalt de soms ingewikkelde materie naar praktische handvatten. De masterclass zat de voorgaande edities vol met enthousiaste deelnemers die de masterclass na afloop met een ruime 8 beoordeelden. Vanwege grote belangstelling wordt deze masterclass voor de derde keer herhaald op 30 maart in Utrecht. Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen.

Aanbeveling

De Masterclass is zeer geschikt voor verkeerskundigen, mobiliteitsmedewerkers, beleidsmakers, wegbeheerders en professionals die betrokken zijn bij wegontwerp. Deelnemers van de vorige edities waardeerden de interactieve opzet en de heldere uitleg waarmee hij zijn diepgravende kennis van zowel de verkeerskundige- als de juridische aspecten met hen deelde.

 

Peter van der Knaap (directeur SWOV) 
“Ik hoop dat veel mensen deze masterclass gaan volgen. Als wegbeheerders hun verantwoordelijkheden kennen en ook nemen, draagt dat bij aan meer veiligheid!”


Lindy Molenkamp (Hoofd Eenheid Wegen en Kanalen Provincie Overijssel) 
''Noblesse oblige: het is bij uitstek aan de overheid om zich zelf te houden aan wetten regels. Weet u waar u zich als wegbeheerder aan te houden heeft? En welke interpretaties van dit juridisch kader mogelijk zijn? Roeland de Korte is een inspirerend spreker en weet je beeldend mee te nemen in de wereld van wetten en jurisprudentie in het wegbeheer. Een aanrader!''

 

Verdere opmerkingen van deelnemers zijn:

“Goede prijs-/kwaliteitverhouding. In korte tijd veel juridische aspecten en afwegingen behandeld.” 

“Essentiële basiskennis en verdieping in één.”

“Lastige materie wordt voor niet-juristen iets helderder gemaakt.”

“Informatief en deskundig.”

“Inzicht in basisregels aansprakelijkheid samen met praktische vertaling.”

“In een korte tijd informatie krijgen over het juridische aspect van de wegbeheeraansprakelijkheid.”  

“Goede onderbouwde kennis en inzichten.”

Wilt u in korte tijd:

-          Uw vakkennis bijspijkeren;

-          Uw eigen casus voorleggen aan mr. Roeland de Korte;

-          Praktische handvatten meekrijgen op het gebied van aansprakelijkheid die u direct in praktijk kunt toepassen;

-          Naslagwerk ontvangen van deze masterclass?

 

Meld u dan snel aan. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Deel dit artikel