12 okt | Amsterdam MKBA voor iedereen!? Hét kennis- en inspiratie evenement voor professionals uit het sociale- én fysieke domein die werken met, of belangstelling hebben voor het MKBA-instrument.

Agenda

PARKEER24 Jaarcongres: in de versnelling

Op 6 april is er voor de zesde keer het jaarlijkse PARKEER24Jaarcongres. Het parkeerevenement voor professionals zoals verkeerskundigen, beleidsmedewerkers, adviseurs, parkeermanagers, toeleveranciers, beheerders en exploitanten.

De parkeerwereld heeft een hele andere dynamiek dan een paar jaar geleden. De veranderde omgevingswet, elektrische voertuigen, autonoom vervoer en parkeermogelijkheden en intelligent (parkeer)beleid zijn slechts een paar thema’s die actueel zijn in ons vakgebied. Stil staan bij deze snel opeenvolgende ontwikkelingen is niet genoeg. Daarom is het thema van het PARKEER24Jaarcongres 2017: 'In de Versnelling'. 

 

Wij dagen u uit om gas te geven en samen met uw vakgenoten op zoek te gaan naar concrete ideeën en oplossingen om op de parkeertrends te kunnen voorsorteren. In de Versnellingskamer tijdens het PARKEER24Jaarcongres is er een parcours voor u uitgestippeld waarin u in hoog tempo ideeën, visies en kennis met andere parkeer- en mobiliteitsprofessionals deelt. Laat u niet afremmen en kijk vooruit. Er staan deskundige facilitators voor u klaar om u op weg te helpen. 

Informatie 

Datum: Donderdag 6 april 2017 
Tijden: 10.00 – 17.00 uur 
Locatie: Kasteel de Vanenburg te Putten 
Tarief: € 245,-   
Contact: Erna Jansen ([email protected], T 06-29145029) 
Organisatie: Het PARKEER24Jaarcongres is een evenement van Acquire Publishing bv.

 

Alle informatie vindt u op www.parkeer24jaarcongres.nl

Deel dit artikel

Geplaatst door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Inschrijven
Open modal