BonoTraffics bv


`Specialisten in verkeer`
www.bonotraffics.nl Kampen , NL

Vernieuwend verkeersadvies
BonoTraffics bv is een specialistisch en innovatief verkeerskundig adviesbureau. Wij werken al 20 jaar in heel Nederland aan eigentijdse, werkbare oplossingen op het gebied van ruimtelijke ordening, infrastructuur en verkeer en vervoer.
Als middelgroot adviesbureau bieden wij u altijd de juiste persoonlijke aandacht. Dit doen wij onder meer door uw behoefte in beeld te brengen en een geschikte adviseur/projectleider in te zetten. Deze adviseur fungeert als voordeur naar alle kennisgebieden en de andere adviseurs binnen ons bedrijf.
BonoTraffics bv werkt continu aan nieuwe innovatieve producten. Bekijk onze site en laat u verrassen door onze producten en uitgevoerde projecten. Wij lichten onze producten ook graag in een vrijblijvend gesprek aan u toe.
Doordat wij vaak op locatie adviseren, hebben wij zeer veel ervaring met de dagelijkse praktijk, met wensen van de burger en met aspecten van uw organisatie en de politiek.
BonoTraffics bv is ISO 9001:2008 gecertificeerd. Dit betekent dat wij werken volgens een vastgestelde kwaliteitsstandaard en voortdurend werken aan verbetering, met als doel een tevreden klant.

Bedrijfsfoto's

Artikelen

Contactgegevens

IJsselkade 60
8261 AH
Kampen, NL
038-3371720

info@bonotraffics.nl
www.bonotraffics.nl