Nieuws

ESPA Gold Award voor parkeergarage St.-Jan

Vexpan heeft dinsdag 21 juli jl. de ESPA Gold award uitgereikt aan Parkeergarage St.-Jan in ’s-Hertogenbosch. Parkeergarage St.-Jan is de eerste parkeergarage in Nederland die dit kwaliteitslabel heeft ontvangen.

De ESPA (European Standard Parking Award) is een onderscheiding die namens de EPA (European Parking Association) wordt uitgereikt. De ESPA wordt in Nederland uitgereikt door Vexpan.  Vexpan wil met de awards de kwaliteit en het imago van parkeervoorzieningen verhogen. De ESPA Gold award geldt als dé onderscheiding voor parkeergarages met een uitzonderlijk hoge kwaliteit.


Parkeergarage St.-Jan

Parkeergarage St.-Jan is vanaf nu geopend. Wethouder Jan Hoskam: “Het is een prachtige parkeergarage die als onderdeel van de Vestingwerken in een mooie, historische omgeving ligt.” Vanuit de ondergrondse parkeergarage is de binnenstad eenvoudig en via een mooi stukje ’s-Hertogenbosch bereikbaar.


De parkeergarage is onderdeel van het parkeerbeleid van de gemeente. De hoofdlijn is lang parkeren naar transferia en overig parkeren aan de rand van de autoluwe binnenstad.

 

Deel dit artikel