Nieuws

Parkeergarages in Den Haag en Doetinchem onderscheiden

Parkeergarage Helicon in Den Haag en parkeergarage Mediamarkt in Doetinchem zijn onderscheiden met een European Standard Parking Award (ESPA).

Wim van Egmond is regiomanager bij Interparking Nederland. Hij is blij met het kwaliteitslabel: “Interparking hecht veel waarde aan de ESPA kwaliteitsnormering. Wij zijn dan ook bijzonder verheugd met deze onderscheiding voor parkeergarage Helicon in Den Haag en Mediamarkt in Doetinchem."

Modern en energiezuinig

Parkeergarage Helicon is gelegen in het centrum van Den Haag, dichtbij het NS-centraal station en op loopafstand van het Binnenhof. De parkeergarage kreeg in 2018 een grote upgrade. In twee maanden is de parkeervoorziening met 226 plaatsen grondig gemoderniseerd naar een klant- en milieuvriendelijke parkeergarage. Zo biedt de parkeergarage bestuurders van elektrische voertuigen de mogelijkheid om in de garage de auto op te laden. 

Parkeergarage Mediamarkt bevindt zich recht boven de Mediamarkt aan de rand van het centrum van Doetinchem. De parkeergarage uit 2014 is ingericht met energiezuinige LED-verlichting en heeft 182 ruime parkeervakken. Sinds februari 2019 is de parkeergarage toegevoegd aan het Pcard+ netwerk van Interparking. Met de Pcard+ kunnen parkeerders gemakkelijk en met korting bij Interparking parkeergarages in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Groningen en vanaf nu in Doetinchem parkeren.

ESPA Award

De ESPA is in het leven geroepen door de Europese parkeerbranche, omdat zij de kwaliteit en het imago van parkeervoorzieningen wil verhogen. Dit Europese keurmerk onderstreept de kwaliteit van parkeergarages op het gebied van verlichting, gebruiksgemak, veiligheid en comfort.

Deel dit artikel