Nieuws

Parkeergarage Markthal onderscheiden met een ESPA

Tijdens de officiële opening van parkeergarage Markthal in Rotterdam heeft Interparking uit handen van de Vexpan een European Standard Parking Award (ESPA) ontvangen. De splinternieuwe parkeergarage is op een hoogwaardig niveau ingericht en uitgerust met de modernste technieken.

De garage beschikt over een parkeergeleidingsysteem (vol/vrij signalering per plaats), hoogwaardige vloercoating, energiezuinige ledverlichting, kentekenherkenning en online reserveren. Met online reserveren biedt Interparking diverse parkeerproducten zoals Dinner Parking aan. Ook is het kwaliteitsniveau van de parkeergarage hoog vanwege de luxe voetgangersgebieden, het aantal mindervalideplaatsen, elektrische oplaadpunten, Dip & Go (een nieuwe betaalwijze waarbij je met je betaalpas zonder pincode betaalt bij de in- en uitrit), aanwezigheid van toiletten en de klantgerichte servicemedewerkers van Interparking (24/7). 


De ESPA (European Standard Parking Award) is een onderscheiding die namens de EPA (European Parking Association) wordt verstrekt. De ESPA is in het leven geroepen door de Europese parkeerbranche, omdat zij de kwaliteit en het imago van parkeervoorzieningen wil verhogen. Bij de toetsing wordt gebruik gemaakt van een uitvoerige checklist, waarbij onderdelen als verlichting, gebruiksgemak, veiligheid, comfort en betaalsystemen aan de orde komen.


Deel dit artikel