Nieuws

Parkeergarage Triade weer deels open

Parkeergarage Triade in Assen is sinds maandag 5 november weer gedeeltelijk open. Daarbij zijn 140 van de 210 plekken beschikbaar. De garage was de afgelopen twee weken geheel afgesloten. Naar verwachting gaat de garage medio december weer open.

De gehele afsluiting was nodig vanwege de algehele veiligheid en de werkzaamheden aan de parkeerdakontsluiting met de hellingbaan. BetonRestore is sinds juli bezig met werkzaamheden aan de garage waarbij de garage grondig wordt gerenoveerd. Belangrijkste opdracht vanuit de gemeente daarbij was om de jarenlange structurele wateroverlast in parkeergarage Triade op te lossen.

 

Volgens Raymond Verhagen, algemeen directeur van BetonRestore, zullen tot aan medio december afwisselend delen van de garage niet beschikbaar zijn. Medio december zijn de werkzaamheden afgerond en zijn alle 210 parkeerplekken op de drie verdiepingen weer beschikbaar.

 

Parkeer24 besteedde in twee artikelen aandacht aan de grondige renovatie. Lees hier het eerste deel dat verscheen in het septembernummer. Het tweede deel verschijnt in het novembernummer dat medio november verschijnt.

 

Nooit meer een nummer van Parkeer24 missen? Maak nu een persoonlijk lidmaatschap aan (Standaard of Premium) of neem een PRO bedrijfslidmaatschap.

Deel dit artikel