Nieuws

Leegstaande parkeerlocaties weer vol

Start-up ParkBee timmert flink aan de weg. Het bedrijf faciliteert parkeren voor bezoekers op niet alledaagse parkeerlocaties: de parkeerfaciliteiten van kantoren worden ingezet. Samen met Parkmobile wordt de betaling geregeld. Een nieuw fenomeen dat sterk aan terrein lijkt te winnen.

ParkBee faciliteert parkeren op parkeerfaciliteiten van bedrijven die ’s avonds en in het weekend veelal leegstaan. Daarmee biedt het bedrijf extra inkomsten voor gebouweigenaren en veelal een lager parkeertarief voor de bezoeker.


Kennismaken

Sinds oktober 2015 kunnen bezoekers parkeren op 20 locaties in het hele land, tegen een vriendelijk tarief. Als introductie kan in garages in het centrum van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Breda op zaterdag 12 maart gratis geparkeerd worden.


Eén druk op de knop

De slagbomen van de garages waar ParkBee mee samenwerkt kunnen worden geopend door een druk op de knop in de Parkmobile app. Als de slagboom opent, start de parkeeractie. Bij het uitrijden toetst de bezoeker wederom op de knop in de app en wordt de slagboom weer geopend en de parkeeractie gestopt.

 

 

Deel dit artikel