Nieuws

Eén app voor zakelijk parkeren en tanken

Ease2pay lanceert één betaal-app waarmee men zakelijk kan parkeren en tanken en alle transacties op één maandelijkse verzamelfactuur worden geleverd.

"Dankzij deze innovatie hoeven gebruikers niet meer op zoek naar een parkeerautomaat of op het tankstation in de rij voor de kassa te staan. Deze betaalwijze werkt op meer dan 700 tankstations en in 140 Nederlandse
steden om te parkeren", zo schrijft Ease2pay. Betaalvereniging Nederland rapporteerde vorige maand dat 69 procent van alle elektronische betalingen aan de kassa contactloos was. Inmiddels wordt al 10 procent van deze betalingen met een smartphone gedaan. 

Alles-in-één

De zakelijker rijder moet echter de tankpas, laadpas, parkeerpas, brandstofpas, mobiliteitspas altijd bij de hand hebben. Met Ease2pay hoeft dit niet meer. Ieder bedrijf kan zichzelf registreren in de online portal, medewerkers uitnodigen en men kan binnen enkele minuten starten met tanken en parkeren. Voor het gebruik van de traditionele tankpas is het nodig veel informatie bij de kassa te onthouden; de kilometerstand, de pincode, het pompnummer. De Ease2pay app maakt het mogelijk om mobiel, snel en makkelijk vanuit je auto te betalen. Aangekomen bij het tankstation herkent de app de locatie. De medewerker selecteert het pompnummer, vult de kilometerstand van achter het stuur in en betaalt vervolgens direct in de app. 

Deel dit artikel