Nieuws

ESPA Gold Award voor parkeergarage transferium Deutersestraat 's-Hertogenbosch

Parkeergarage transferium Deutersestraat ’s-Hertogenbosch is onderscheiden met de gouden editie van de European Standard Parking Award: de ESPA Gold Award. Deze award is dé erkenning voor parkeergarages van een uitzonderlijk hoge kwaliteit en wordt in Nederland toegekend en uitgereikt door Vexpan, het platform voor parkeren in Nederland.

De ESPA Gold Award is uitgereikt door Vexpan voorzitter Monique Pluijm aan wethouder Ufuk Kâhya die in zijn portefeuille Duurzame Mobiliteit, Talentontwikkeling en Welzijn heeft. De uitreiking gebeurde tijdens de Vexpan Innovatietour die plaatsvond in het transferium.

Trots

Ballast Nedam Parking bouwde in opdracht van de gemeente ’s-Hertogenbosch het Transferium Deutersestraat in ’s-Hertogenbosch: “We zijn erg trots op dit project dat in samenwerking met de gemeente, de architect, NL Greenlabel en onze partners vlekkeloos tot stand is gekomen. En dat we een bijdrage kunnen leveren aan een nieuwe benchmark door het neerzetten van een groene en duurzame garage waarmee we iets achterlaten waar andere partijen weer op kunnen doorgaan” aldus Frenky Prins, commercieel manager van  Ballast Nedam Parking.

De groenste transferium van Nederland

Het in april 2018 geopende P+R Transferium Deutersestraat is gebouwd op de locatie van de voormalige stadskwekerij aan de Deutersestraat in ’s-Hertogenbosch en is het groenste transferium van Nederland. Het biedt plaats aan 1100 auto’s en 240 fietsen, het is energieneutraal, energieleverend en groen ingepast in de omgeving.

 

De ESPA Gold Award is door de European Parking Association (EPA) in het leven geroepen om parkeergarages van topkwaliteit te onderscheiden van de standaard waaraan iedere parkeergarage zou moeten voldoen.

 

Deel dit artikel