Nieuws

Prijzen winnen bij 'De Gouden Parkeerplaats' in Hengelo

Vanaf 15 augustus 2015 kunnen parkeerders in Hengelo prijzen winnen door hun auto op zaterdagen tussen 09.00 en 16.00 uur te parkeren in parkeergarage De Beurs. Daar organiseert de gemeente Hengelo met verschillende Hengelose ondernemers ‘De Gouden Parkeerplaats’.

De winnaar krijgt een gratis kop koffie én ontvangt een ticket voor grotere prijzen. Deze worden op 19 december 2015 om 14.00 uur verloot in de betreffende parkeergarage aan de B.P. Hofstedestraat in Hengelo.

 

Win-win

Volgens wethouder Jan Bron zorgt de actie voor ‘een echte win-winsituatie’. De Gouden Parkeerplaats maakt het voor inwoners van Hengelo interessanter om in De Beurs te parkeren, aangezien ze prijzen kunnen winnen. Daarnaast maakt de actie het voor de ondernemers in Hengelo mogelijk zich te profileren. Op die manier wordt er samengewerkt ‘aan een sterk en gastvrij Hengelo’.

 

In overleg met Stichting Centrummanagement Hengelo is een lijst opgesteld met deelnemende ondernemers. In de parkeergarage, het stadshuis en het stadskantoor is te zien welke prijzen de ondernemers ter beschikking stellen.

Deel dit artikel