Nieuws

PARKEER24Jaarcongres: andere inzichten opdoen

Hoofdredacteur Vincent Wever nodigt u graag uit voor het PARKEER24Jaarcongres, op 5 april in Putten. Tijdens de zevende editie bespreken vakprofessionals actuele vraagstukken rondom parkeren.

De wereld van mobiliteit verandert en door deze ‘transities’ veranderen ook de vraagstukken rondom parkeren. Hoe daar mee om te gaan? Of het nu gaat om de locatie, het aantal parkeerplaatsen, de energievoorziening, de inrichting van de stad of data en het beheer daarvan, de vraagstukken en oplossingen van vandaag stellen ons voor uitdagingen. En dwingen ons anders te kijken naar ons vakgebied en vragen om andere inzichten en verdiepende achtergrondinformatie.

Programma 

Tijdens het congres worden mini-masterclasses georganiseerd op het gebied van de veranderingen binnen ons vakgebied. Deze masterclasses behandelen in twee uur uiteenlopende onderwerpen, zoals de Omgevingswet, kerncijfers met betrekking tot parkeervraag, politiekonafhankelijk parkeerbeleid en het afstemmen van uw dienstverlening op de klantbeleving.


Ook voorzien diverse, inspirerende keynotes u van andere inzichten en achtergrondinformatie, die u verder helpen in uw praktijk

Aanmelden

Wilt u meer informatie en u aanmelden? Ga dan naar www.parkeer24jaarcongres.nl

Deel dit artikel