Nieuws

P1 breidt portefeuille uit met 15 parkeervoorzieningen

Van de 10 inschrijvingen op de aanbesteding voor het beheer van de gemeentelijke parkeervoorzieningen in Utrecht, heeft P1 de economisch meest voordelige inschrijving gedaan. De optimale prijs-kwaliteit verhouding heeft de gemeente Utrecht doen besluiten de opdracht aan P1 te gunnen. Hierdoor voert P1 vanaf 1 juli 2015, in opdracht van de gemeente Utrecht, het beheer over 12 parkeervoorzieningen waarvan 5 openbare parkeervoorzieningen en 7 belanghebbendengarages.

Voor wat betreft de openbare parkeervoorzieningen gaat het om P+R Westraven, P+R Papendorp, P+R Muziektheater, parkeergarage Grifthoek en parkeergarage Kop van Lombok. Op termijn worden hier nog 3 openbare parkeervoorzieningen aan toegevoegd, te weten parkeergarage Vaartsche Rijn, parkeergarage Kruisstraat en parkeergarage Jaarbeursplein. In totaal gaat het om 15 parkeervoorzieningen met ca. 4.350 parkeerplaatsen. Samen met de reeds in beheer zijnde P+R De Uithof beheert P1 vanaf 1 juli 2015 alle gemeentelijke parkeervoorzieningen in Utrecht. P1 heet u van harte welkom in één van bovenstaande parkeervoorzieningen!

 

P1 is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat al decennia lang parkeervoorzieningen exploiteert en beheert. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen. Dit doen wij voor zowel on street als off street locaties. Hiermee nemen we een unieke marktpositie in. Op dit moment zijn wij op circa 80 locaties in Nederland actief.

 

Deel dit artikel