Nieuws

Marktplaats voor slagbomen en betaalautomaten

Nederland is komend halfjaar voorzitter van de EU. We laten onze groenste kant zien: Nederland moet de 'hotspot' worden van de circulaire economie. Hoe wij spullen repareren, hergebruiken en recyclen moet anderen inspireren. Parkeren kan ook die inspiratiebron voor anderen zijn.

Parkeren is de hotspot binnen gemeenten: alle afdelingen hebben er wel iets mee te maken, alle politieke partijen vinden er wel iets van en elke burger heeft er een gevoel bij. Dat moet dus Maatschappelijk Verantwoord. En dat krijgt komend halfjaar een impuls. 


Tweede leven voor 'parkeerspullen'

Parkeren kan ook die inspiratiebron voor anderen zijn. Door mobiel parkeren, kentekenherkenning en reductie van parkeerplaatsen houden we spullen over. Die kunnen weer voor anderen interessant zijn. Slagbomen zijn 2 e hands ook prima. Ticket- en betaalautomaten gaan lang mee. POMmetjes kunnen cultureel interessant zijn.  Daarom is er sinds kort een besloten Marktplaats voor gemeentelijke parkeerspullen.


Iets te vragen of aan te bieden? Mail b.schoonderbeek@parkeerservice.nl en u krijgt een invulsheet. Uw informatie wordt in beslotenheid gedeeld met anderen via onder andere de LinkedIn groep Publieke Parkeer Experts. 

Deel dit artikel