Digitaal Magazine
Alles over parkeren

PARKEER24 is hét magazine van Nederland over onder meer parkeerbeleid, (fiets)parkeeroplossingen, exploitatie, bouw en parkeerdata. Het magazine biedt houvast voor zowel de parkeerprofessional als mensen die incidenteel met parkeervraagstukken te maken hebben. Maar ook projectontwikkelaars, architecten, verkeerskundigen, wethouders, facility managers en andere functionarissen die af en toe met parkeren te maken krijgen, hebben aan PARKEER24 een informatieve en inspirerende informatiebron. 

PARKEER24 nummer 4 - Parkeren en Innovatie

De parkeerinnovaties volgen elkaar in snel tempo op. Waar leg je dan als gemeente de prioriteit? Om jullie inspiratie mee te geven hebben we een dossier samengesteld waarbij verschillende innovaties worden besproken. Zo hebben we:

  • De mobiliteitsmetamorfose: nieuwe rol voor autofabrikanten?
  • Duurzaam, delen en data zijn sleutelwoorden fietsparkeerinnovatie
  • Van innovatief parkeeronderzoek naar innovatieve parkeermodelsimulaties
  • Laadinfrastructuur mag geen drempel zijn voor e-rijden in Nederland
  • Het Parkeerpanel: Welke parkeerinnovatie zouden gemeenten meer mogen omarmen?
  • Gerichte innovaties door ‘Parkeertafels’
  • Nieuwe toepassing zorgt voor slim woon-werkverkeer

Daarnaast hebben we uitgebreide artikelen over grip op laadpaaldata en de Parkeergarage Garenmarkt in Leiden, verschillende blogs en de gebruikelijke items Parking Abroad en Studeren op Parkeren. Verschijning: 18 september 2019.


Download het magazine hier gratis

PARKEER24 nummer 3 - Parkeren en MaaS

PARKEER24 lanceert het tweede digitale magazine met het thema Parkeren en MaaS. Een veelgebruikt containerbegrip. Een term waar iedereen in mobiliteitsland wel iets van vindt. Mobility as a service moet zorgen voor een bereikbaarder en duurzamer Nederland, waarbij reizigers, studenten en forenzen de reis via een MaaS-app gaan plannen, boeken en betalen. De verschillende visies op het thema MaaS en de laatste ontwikkelingen zijn terug te lezen in het dossier. Verschijning: 3 juli 2019.


Download het magazine hier gratis

PARKEER24 nummer 2 - Parkeren en Last mile

Het eerste digitale magazine van PARKEER24 gaat over het thema Parkeren en Last Mile. Een hot item in onder meer het gemeentelijk beleid. De vele bestelbusjes en vrachtwagens, al dan niet foutgeparkeerd op de stoep of stilstaand in smalle straten, zorgen voor overlast, slechte luchtkwaliteit en congestie. Zeker in combinatie met de vele rondrijdende auto’s. Hoe gaan we dit veranderen? Gelukkig komen in ons land allerlei initiatieven van de grond om het laatste stukje van de reis schoner en duurzamer in te vullen. In dit magazine zetten we er een aantal op een rij. Verschijning: 16 april 2019

Download het magazine gratis

Deel deze pagina