• Introductie

  PARKEER24 is dé informatiebron voor parkeervraagstukken in Nederland. Parkeerspecialisten, bestuurders en ambtenaren, adviseurs, wetenschappers en toeleveranciers delen er kennis rond innovaties, technologische ontwikkelingen, beleidsmatige vraagstukken. PARKEER24 gaat de diepte in voor de parkeerspecialist én verbindt parkeren met vraagstukken op het gebied van onder andere bereikbaarheid, stedelijke ontwikkeling en retail.
 • De formule

  PARKEER24 is het grootste, onafhankelijke informatieplatform van Nederland waar iedere parkeerprofessional kennis haalt, etaleert, vergaart, en deelt via magazines, websites, de LinkedIn-groep, e-mailnieuwsbrieven, het jaarcongres en meer. Daarnaast is PARKEER24 ook een waardevolle informatiebron voor professionals uit aanpalende sectoren als verkeerskunde, stedenbouw, economie en ruimte. Een groot aantal toeleveranciers en dienstverleners maakt bij hun marketing- en advertentiebeleid op diverse manieren gebruik van het bereik en de autoriteit van het PARKEER24 platform.
 • Communicatiemogelijkheden

  Uit onderzoek blijkt opnieuw: PARKEER24 wordt écht gelezen door uw doelgroep. En dat maakt het tot een interessant en onderscheidend medium om uw communicatiedoelstellingen mee te realiseren.
 • Alles voor u op een rij

  Hieronder alles nog even overzichtelijk voor u op een rij.
 • Meer weten of reserveren?

  Neem dan contact op met een van de accountmanagers of media-adviseurs. Zij gaan graag met u in gesprek om op basis van doelstellingen en budget een maatwerkplan samen te stellen.