Over PARKEER24

PARKEER24 is het grootste, onafhankelijke informatieplatform van Nederland. Parkeerspecialisten, bestuurders en ambtenaren, adviseurs, wetenschappers en toeleveranciers delen en halen er kennis rond innovaties, technologische ontwikkelingen, beleidsmatige vraagstukken via magazines, websites, de LinkedIn-groep, emailnieuwsbrieven, het jaarcongres, Masterclasses en meer.
 

PARKEER24 gaat de diepte in voor de parkeerspecialist én verbindt parkeren met vraagstukken op het gebied van onder andere bereikbaarheid, stedelijke ontwikkeling en retail. Daarnaast is PARKEER24 ook een waardevolle informatiebron voor professionals uit aanpalende sectoren als verkeerskunde, stedenbouw, economie en ruimte.


Magazine

Zes keer per jaar komt PARKEER24-magazine uit, met daarin panelgesprekken met deelnemers uit verschillende disciplines, artikelen over recent gerealiseerde projecten, achtergrond artikelen, visies en columns. Iedere uitgave heeft een ander thema dat in de special-pagina’s wordt uitgediept vanuit diverse invalhoeken. Om zó een volledig beeld te kunnen vormen van het vraagstuk, de uitdagingen en de mogelijkheden.


Website

Op www.parkeer24.nl houdt de redactie u dagelijks op de hoogte van al het nieuws op het gebied van parkeren, in de breedste zin van het woord. U leest nieuws over projecten, producten, beleid, retail, bouw, herinrichting, straatparkeren, handhaving, blogs, en de actuele agenda in een moderne online omgeving. Leveranciers, Kennispartners en Experts leveren hun eigen bijdragen via de online publicatieomgeving. Op zoek naar een leverancier? In het uitgebreide brancheregister vindt u alle relevante bedrijven én een overzicht van hun gerealiseerde projecten en innovaties.


Nieuwsbrief

In de wekelijkse nieuwsbrief presenteert de redactie een selectie van de interessantste nieuwtjes, projecten en producten op www.parkeer24.nl. Vacatures worden onder de aandacht gebracht en u ontvangt een overzicht van relevante bijeenkomsten in de agenda. Tevens leest u de leukste artikelen van de andere titels van uitgever Acquire Publishing: Verkeer in Beeld, Stedebouw & Architectuur, Ruimte en Licht, StraatBeeld, BuitenSpelen en B:ton.


Evenementen

U ontmoet de redactie van PARKEER24 het gehele jaar door op allerlei evenementen die met parkeren en mobiliteit te maken hebben. In het voorjaar treffen we elkaar op het PARKEER24-Jaarcongres en in november op Verkeer, Mobiliteit & Parkeren. Daarnaast worden af en toe pop-up sessies georganiseerd en seminars. Zoals het seminar Retail en Parkeren (in samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam).


Masterclass

De parkeerwereld kent een interessante maar onzekere toekomst. Integratie van het vakgebied met andere disciplines als mobiliteit, economie en technologie wordt steeds belangrijker en dus ook het samenwerken met andere professionals. Om maximaal te kunnen profiteren van de kansen die zich aandienen, zijn gedegen kennis, inspirerende visies en een netwerk gemotiveerde vakgenoten een vereiste. De Masterclass Parkeerbeleid, aangeboden door Erasmus Universiteit, SPARK en PARKEER24, biedt u handvaten om uw resultaten op een hoger niveau te tillen: meer kennis, betere interpretatie van cijfers en feit en een juiste aanpak voor ieder parkeervraagstuk.


Klik hier voor meer informatie over deze 4-daagse Masterclass

Deel deze pagina