Over PARKEER24

PARKEER24 is het grootste, onafhankelijke informatieplatform van Nederland. Parkeerspecialisten, bestuurders en ambtenaren, adviseurs, wetenschappers en toeleveranciers delen en halen er kennis rond innovaties, technologische ontwikkelingen, beleidsmatige vraagstukken via magazines, websites, de LinkedIn-groep, emailnieuwsbrieven, het jaarcongres, Masterclasses en meer.

PARKEER24 gaat de diepte in voor de parkeerspecialist én verbindt parkeren met vraagstukken op het gebied van onder andere bereikbaarheid, stedelijke ontwikkeling en retail. Daarnaast is PARKEER24 ook een waardevolle informatiebron voor professionals uit aanpalende sectoren als verkeerskunde, stedenbouw, economie en ruimte.


Magazine

Vijf keer per jaar komt PARKEER24-magazine uit, met daarin panelgesprekken met deelnemers uit verschillende disciplines, artikelen over recent gerealiseerde projecten, achtergrond artikelen, visies en columns. Iedere uitgave heeft een ander thema dat in de special-pagina’s wordt uitgediept vanuit diverse invalhoeken. Om zó een volledig beeld te kunnen vormen van het vraagstuk, de uitdagingen en de mogelijkheden.


Website

Op www.parkeer24.nl houdt de redactie u dagelijks op de hoogte van al het nieuws op het gebied van parkeren, in de breedste zin van het woord. U leest nieuws over projecten, producten, beleid, retail, bouw, herinrichting, straatparkeren, handhaving, blogs, en de actuele agenda in een moderne online omgeving. Leveranciers, Kennispartners en Experts leveren hun eigen bijdragen via de online publicatieomgeving. Op zoek naar een leverancier? In het uitgebreide brancheregister vindt u alle relevante bedrijven én een overzicht van hun gerealiseerde projecten en innovaties.


Nieuwsbrief

In de wekelijkse nieuwsbrief presenteert de redactie een selectie van de interessantste nieuwtjes, projecten en producten op www.parkeer24.nl. Vacatures worden onder de aandacht gebracht en u ontvangt een overzicht van relevante bijeenkomsten in de agenda. Tevens leest u de leukste artikelen van de andere titels van uitgever Acquire Publishing: Verkeer in Beeld, Stedebouw & Architectuur, Ruimte en Licht, StraatBeeld, BuitenSpelen en B:ton.


Evenementen

U ontmoet de redactie van PARKEER24 het gehele jaar door op allerlei evenementen die met parkeren en mobiliteit te maken hebben. In het voorjaar treffen we elkaar op het PARKEER24-Jaarcongres en in november op de Vakbeurs Mobiliteit en tijdens het Parkeerbeheer Congres. 


Cursus

Hoe maak je een goede parkeeropgave, rekening houdend met factoren als alternatieve mobiliteitsdiensten, het veranderend wettelijk kader en een juiste kosten-batenverhouding? Hoe ontwikkel je een parkeereis die recht doet aan de parkeerdruk die meebeweegt met de ontwikkelingen? De cursus Anders kijken naar Parkeernormen geeft op deze en meer vragen antwoord.

Kijk hier voor meer informatie over de cursus Anders kijken naar Parkeernormen

Deel deze pagina